Hemsida eller webbplats - kärt barn har många namn

Hos oss finns kompetensen som kan hjälpa er optimera allt från design, användarupplevelse och användarvänlighet (UX och UI) till innehåll som foto och film samt sökmotoroptimerade texter (SEO). Leveransen sker alltid med vårt signum: Lite extra känsla.

Olika typer av webbplatser vi erbjuder

100 Procent erbjuder olika typer av webbplatser beroende på era behov.

Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta rätt lösning som passar dig och ditt företag. Sitevision, WordPress och Magento är de plattformar vi vanligtvis använder oss av.

Sitevision

Sitevision är ett kraftfullt, svenskutvecklat webbplattform med möjlighet att skapa både intranät och externa webbplatser. Sitevision erbjuder hög säkerhet och prestanda där all data lagras i Sverige. 100 Procent är silverpartner till Sitevision

Magento

Magento erbjuder en flexibel och skalbar plattform som låter dig skapa unika och personliga B2B- och B2C-upplevelser, oavsett antalet varumärken du har.

WordPress

WordPress erbjuder en användarvänlig plattform med mångsidighet och skalbarhet. Vi använder oss av Elementor och är en idealisk lösning för alla som vill skapa och hantera en professionell webbplats.

Hur jobbar vi med användarvänlighet (UX/UI) och tillgänglighetsanpassning

Användarvänlighet (UX/UI)

Användarvänlighet inom webb handlar om att skapa en webbplats eller plattform som är enkel att använda för användarna. Detta inkluderar att designa en användarvänlig gränssnitt och att säkerställa att besökarna enkelt kan hitta och använda de olika funktionerna. Syftet är att skapa en positiv användarupplevelse och därmed öka chansen att användarna återvänder till webbplatsen i framtiden.

Tillgänglighetsanpassning av webb

Tillgänglighet inom webb handlar om att göra webbplatsen användbar för alla, oavsett funktionsnedsättning eller teknisk begränsning. Det innebär att webbplatsen ska vara lätt att navigera och förstå, ha enkel och tydlig layout och fungera bra på olika enheter och plattformar.

Vi bygger upp och underhåller din digitala närvaro med effektivitet och verkliga resultat

Med ett starkt fokus på att vara effektiva och möta kundbehoven, är vi redo att hjälpa dig skapa en stabil och välfungerande digital lösning som faktiskt ger resultat. Oavsett om du behöver utveckla din webbplats, optimera innehåll för sökmotorer eller skapa e-handelslösningar. Tveka inte att kontakta oss idag för att ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer