Systemutveckling och – integration när den är som bäst

Vi är experter inom systemutveckling sedan 1997. Vårt erfarna team hjälper er med allt från befintliga systemlösningar till helt nyutvecklade applikationer och integrationer. Vi löser det mesta helt enkelt.

Systemutveckling hos 100 Procent

Apputveckling, webbappar och specialbyggda system är alla centrala delar av systemutveckling hos 100 Procent. Ett viktigt aspekt är integrationen mellan olika system, såsom webbshop och CRM/affärssystem, hemsida och bokningssystem, samt intranät och tidsrapporteringssystem.

Hur jobbar vi med systemutveckling och systemintegration?

Systemutveckling

Vår expertis inom systemutveckling sträcker sig tillbaka till 1997, och vår erfarna arbetsgrupp består av utvecklare som behärskar en mångfald av programmeringsspråk och plattformar på marknaden. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att utveckla befintliga verktyg, bygga helt nya system och skapa sömlösa kopplingar mellan olika system för att förenkla era processer. I vårt utvecklingsarbete sätter vi användarvänlighet och design i fokus för att säkerställa att ni och era kunder kan använda funktionerna smidigt och utan krångel. Dessutom kan vi ta hand om projektledningen från uppstartsfas till färdig produkt, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Systemintegration

Vår expertis sträcker sig inte bara till systemutveckling utan inkluderar även avancerade systemintegrationstjänster. Vi skapar sömlösa integrationer mellan olika applikationer och plattformar för att förbättra er verksamhet. Genom våra integrationstjänster kopplar vi samman olika delar av er verksamhet, exempelvis genom att integrera webbshoppar med CRM- och affärssystem, hemsidor med bokningssystem eller intranät med tidsrapporteringssystem. Med vår hjälp kan ni optimera er online-närvaro och effektivisera era arbetsflöden, vilket leder till ökad produktivitet och nöjdare kunder.

Integrationer vi kan erbjuda

Vi erbjuder en mängd olika typer av integrationer mellan olika system. Detta är några vi har arbetat med genom åren och ser inga problem med att lösa just din systemintegration.

CBIS

Visma

SharePoint

Hogia

Fortnox

Magento

Woocommerce

Klarna

DIBS

PlayIpp

WordPress

Monitor ERP System

Rocker

Sharepoint

Bussgods

nShift

Vi bygger upp och underhåller din digitala närvaro med effektivitet och verkliga resultat

Med ett starkt fokus på att vara effektiva och möta kundbehoven, är vi redo att hjälpa dig skapa en stabil och välfungerande digital lösning som faktiskt ger resultat. Oavsett om du behöver utveckla din webbplats, optimera innehåll för sökmotorer eller skapa e-handelslösningar. Tveka inte att kontakta oss idag för att ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer