E-handel- Vi har rätt lösning för ditt företag

Att börja sälja produkter på nätet via en webshop innebär ofta en stor omställning för de flesta handlare som drivit traditionell, fysisk butik länge. Det är en hel del frågor som måste besvaras innan man sätter igång. Funktioner, kategorisering, automatiserad merförsäljning, lager, betalningsmodeller, leveranser, frakt och mycket annat.

Betallösningar, systemintegration och användarvänlighet

Vi har omfattande erfarenhet inom systemintegrationer och betallösningar för webbshopar, som varierar från enkla webbshopar med färdiga teman till avancerade e-handelssystem med kopplingar till kassa, lagersaldo och betallösningar som Klarna och Svea Webpay. Våra lösningar erbjuder användarvänliga administrationsgränssnitt och inkluderar grundutbildning vid leverans. Vår team inkluderar erfarna webbdesigners och contenthanterare för att förbättra webbshopens utseende, användarvänlighet och innehåll för en bättre kundupplevelse.

Vad är fördelarna med E-handel?

Breddad kundbas

En e-handelsplattform ger möjlighet att nå ut till en bredare kundbas än en fysisk butik. Genom att vara tillgänglig online kan företaget nå kunder från olika geografiska områden och erbjuda sina produkter och tjänster dygnet runt.

Ökad tillgänglighet och bekvämlighet

E-handel ger kunder möjlighet att handla när som helst och var som helst, vilket ger en bekväm och flexibel shoppingupplevelse. Kunden behöver inte anpassa sig till butikens öppettider eller resa till en fysisk plats, vilket sparar tid och energi.

Minskat driftskostnader och ökad effektivitet

Att driva en e-handelsplattform kan vara kostnadseffektivare än att driva en fysisk butik. Det krävs inte lika mycket personal, hyreskostnader och andra operativa kostnader. Dessutom kan automatiserade processer och integrationer med andra system effektivisera verksamheten och optimera försäljningsprocessen.

Vi bygger upp och underhåller din digitala närvaro med effektivitet och verkliga resultat

Med ett starkt fokus på att vara effektiva och möta kundbehoven, är vi redo att hjälpa dig skapa en stabil och välfungerande digital lösning som faktiskt ger resultat. Oavsett om du behöver utveckla din webbplats, optimera innehåll för sökmotorer eller skapa e-handelslösningar. Tveka inte att kontakta oss idag för att ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer