Janne tittar på Andreas medans han pratar med någon utanför bilden

På 100 procent står alltid kund­relationerna i centrum

Vi älskar företagare, era (och våra egna) medarbetare och deras tankar och funderingar. Vi ska inte sticka under stol med att vi även älskar framgångar när vi ser dem – speciellt när vi får vara med och dra vårt strå till stacken.

Medarbetarna på 100 procent har lång erfarenhet inom sina områden och ser till helheten hos dig som kund. Ibland är behovet solklart, ibland behöver vi hjälpas åt för att mejsla fram det ytterligare. Allt för att forma den bästa leveransen från vår sida.

Samarbete med kund är A och O och vi hoppas kunna bygga starka förtroendeband ihop med dig och ditt företag.
Andreas, Per-Henrik och Janne samtalar på kontoret

Hållbara affärer - i varje affär ska det finnas två vinnare

För oss är det viktigt att vara hållbara i många olika aspekter. Vi gör det vi kan som företag för att främja hållbarhetsmålen i agenda 2030. Utöver det vill vi ha långsiktiga affärer med våra kunder, hållbara processer som ger en nöjd part i varje ände och produkter som håller för marknadens krav och förväntningar – över så lång tid som möjligt.

Vi tror inte på att ”sälja på någon, något”. Vi tror istället på att leverera rätt produkt eller tjänst, i rätt tid och med rätt fokus – för att du som kund och din verksamhet ska utvecklas.

Det är hållbara affärer för oss.

Andreas tittar rakt in i kameran

Vi tror på framtiden, men vi vet också att det inte räcker att tro.

Förutom att vi jobbar med digitalisering och kringtjänster dagligen har vi genom åren även jobbat tillsammans med många kunder som fokuserat på området miljö, hållbara resurser, återvinning och social hållbarhet. Med största ödmjukhet försöker vi förstå och lära oss av våra kunders expertis och i den mån vi har möjlighet försöker vi också nyttja den

Solenergi, vätgas & elbilsladdare

Vi har investerat i miljövänliga åtgärder, inklusive en vätgasbil och solenergi, som ett resultat av vår erfarenhet med liknande projekt. Vi har även installerat en egen solcellsanläggning och erbjuder laddningsmöjligheter för elbilar som en del av vårt engagemang för en hållbar framtid och enkel miljövänlighet.

Arbetsmiljö

Vi har genomfört omfattande arbete för att förbättra arbetsmiljön och främja hälsa under de senaste åren. Detta samarbete med våra kunder och vårt fokus på medarbetarskap och välmående genomsyrar vår företagskultur. Vi strävar efter att alla, både kunder och personal, ska känna sig välkomna och vi erbjuder även enkla miljövänliga lösningar som elbilsladdning för att stödja en snabbare utveckling på hållbarhetsområdet.

Har du fler frågor eller intresserad av ett samarbete?

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer