Foto och film

Med bra bilder höjer du nivån på din kommunikation. Med film fångar du mångas uppmärksamhet och kan förmedla budskap på ytterligare en nivå

Filmproduktion som engagerar

Med film och rörligt foto skapar du en extra dimension till ditt berättande och når snabbare konvertering. Med ljud, bild och manus skapas en helhet som når ända in i målgruppens hjärta. Filmidén tas fram på uppdrag av eller tillsammans med dig och vi analyserar målgruppens beteendemönster, behov och vad som tilltalar dem. Konverteringen, det vill säga vad du vill att kunden ska göra när de sett filmen, diskuterar vi också samt klippets längd (i film för sociala medier). Vår filmproduktion fungerar och engagerar, på riktigt.

När idé, manus och konvertering är på plats planeras filmtillfällen, eventuella skådespelare, röstinspelningar och inspelningsplatser bokas.

Efter att filmningen är avklarad, klipps och efterbearbetas allt filmmaterial in-house. För att du ska få inblick och följa filmarbetet håller vi regelbundna avstämningar och skickar korrektur.

Finns det behov och budget har vi nära samarbetspartners som erbjuder proffsinspelningar av voiceover och som komponerar musik speciellt för din filmproduktion. Vid leveransen kan filmens format anpassas beroende på media och vi kan även skicka med tillhörande metatexter och inläggstexter om det behovet finns.

Vi är helt enkelt en helhetsleverantör inom filmproduktion som kan hjälpa dig hela vägen.

Du vet väl även om att vi har en utbildning för hur du sätter upp din YouTubekanal och filmar med mobil?

Vanliga typer av filmproduktion

Dokumenterande film (t.ex. av projekt, byggen, workshops, föreläsningar)

Livesändningar

Miniserier

Varumärkesfilm

Reklamfilm

Drönarfilm

Presentationsfilm (t.ex. rapporter, VD har ordet, m.m.)

Bildspel

Teasers (inbjudningar till event m.m.)

Annonsfilmer

Film för sociala medier

Film för YouTube

Några referensfilmer

Olika typ av fotojobb 100 Procent utför

Porträtt

Produktfoto

Drönarfoto

Turism

Verksamhetsfoto

Vi bygger upp och underhåller din digitala närvaro med effektivitet och verkliga resultat

Med ett starkt fokus på att vara effektiva och möta kundbehoven, är vi redo att hjälpa dig skapa en stabil och välfungerande digital lösning som faktiskt ger resultat. Oavsett om du behöver utveckla din webbplats, optimera innehåll för sökmotorer eller skapa e-handelslösningar. Tveka inte att kontakta oss idag för att ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer