Sitevision

Sitevision är ett svenskutvecklat CMS för att skapa och hantera webbplatser. Det är känt för att vara användarvänligt, vilket betyder att det är enkelt att använda även för de som inte är experter på teknik. Med Sitevision kan man bygga hemsidor, intranät och digitala arbetsplatser. Det erbjuder olika funktioner som att redigera text, lägga till bilder och skapa formulär.

Guldpartner till Sitevision

100 Procent Media är guldpartner till Sitevision. Det innebär att vi har en stark relation och ett nära samarbete.

Som partner ställs krav på oss som företag – bland annat att vi utbildar och certifierar våra medarbetare hos Sitevision. Både våra system- och webbutvecklare är utbildade och certifierade. De har lång och gedigen kunskap och erfarenhet av att arbeta med Sitevisions verktyg och lösningar.

Vårt samarbete med Sitevision är fördelaktigt för våra kunder

Tillsammans med Sitevision kan vi utveckla och förbättra de lösningar vi erbjuder. Detta samarbete hjälper oss att ständigt växa och utvecklas tillsammans.

Som ett exempel bidrar vi aktivt till Sitevision Marketplace. Det är en plattform där olika appar och tillägg till Sitevision kan laddas ned och användas på plattformen. Exempel på 100 procents appar i marketplace

Procent Hero

Procent Hero är en modul för att visa bilder och text på bilder på ett enkelt sätt.

Procent MyNewsDesk

Procent MyNewsDesk är en modul för att visa nyheter och media från MyNewsDesk.

Arbetssätt

100 procent tillämpar ett agilt arbetssätt där vi jobbar med mindre delleveranser (sprintar). Vi har en kontinuerlig dialog och uppföljning med kund för att snabbt kunna förstå och göra justeringar i kravbild och delleverans.

Att vara tydlig från start med uppdragsbeskrivning och väl dokumenterade krav är viktigt, men vår erfarenhet är att det ofta finns behov av att göra mindre justeringar av kraven under projektets gång. Ett agilt arbetssätt tillåter detta och gör att vi i slutändan kan göra en projektleverans där kunden har varit delaktig under hela projektet och där inget kommer som en överraskning i slutleveransen.

Kundcase

Vi har byggt lyckosamma lösningar i Sitevision med våra kunder i många år.

Exempel på kunder:

Vi bygger upp och underhåller din digitala närvaro med effektivitet och verkliga resultat

Med ett starkt fokus på att vara effektiva och möta kundbehoven, är vi redo att hjälpa dig skapa en stabil och välfungerande digital lösning som faktiskt ger resultat. Oavsett om du behöver utveckla din webbplats, optimera innehåll för sökmotorer eller skapa e-handelslösningar. Tveka inte att kontakta oss idag för att ta din digitala närvaro till nästa nivå!

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer