Hemsida GÄVLE

En bra hemsida fyller sitt syfte

Vi bygger en hel del hemsidor här på 100 procent, precis som många andra reklambyråer och IT-leverantörer. Skillnaden, när du köper en hemsida av oss, är att den tas om hand och vårdas med omsorg i vår egen drift och att vi kan hjälpa dig lyfta din hemsida till nästa nivå när du är redo. Kontakta oss så bygger vi er hemsida vare sig ni befinner er i Gävle eller i andra delar utav Sverige. 

Hos oss finns experter som kan hjälpa er optimera allt från design, användarupplevelse och användarvänlighet (UX och UI) till innehåll som bilder och texter med adekvat sökmotoroptimering (SEO). Leveransen sker alltid med vårt signum: Lite extra känsla.

reponsiv hemsida

Detta ingår när du köper en webb

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Webbdesign

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Riktlinjer för typografi

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Riktlinjer för färgval

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Statistik

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Sidmallar

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Webbhotell

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Testning

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Utbildning

check 1 (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Full support

”Ni har levererat upplägget för hemsidan med snabb och bra service! Tack!"

Jenny Korhonen, FindIT Solutions, Sandviken

Vägen till en framgångsrik hemsida i Gävle

1. Uppstartsmöte för den nya hemsidan

Vi börjar alltid resan med ett uppstartsmöte där vi går igenom era krav utifrån design, funktionalitet och målet med sidan (vilken typ utav konvertering ni eftersträvar). Vi ser även över eventuella sökord som ni vill hamna högt upp på i sökmotorer för att längre fram kunna arbeta med SEO

2. Ni får en offert på den nya webben

Ni får en offert skräddarsydd just för ert projekt. Vårt mål är att alltid erbjuda dig som kund konkurrenskraftiga och sjysta priser för en hemsida som levererar resultat.

3. Vi börjar designprocessen

Designprocessen sätter i gång. Vår grafiska formgivare (ui/ux-designer) börjar alltid med en omvärldsanalys för att se över hur era konkurrenter jobbar med webb. Därefter tas de fram en designskiss som vi lämnar över till dig som kund att lämna synpunkter på.
Uppstartsmöte webb
Bygga hemsida Gävle

4. Vi påbörjar programmering av hemsidan

Hemsidan byggs till verklighet – här tar våra webbutvecklare över rodret. Vi bygger upp sidan utefter den skiss som godkändes i steg 3, vi kodar eventuella funktioner som ska tillhöra sidan och lägger till eventuella interaktiva element.

5. Avstämningsmöte

Nu är hemsidan klar och vi bokar in ett avstämningsmöte med dig där du får godkänna allting inför en lansering. Även en utbildning bokas in där vi lär dig och dina kollegor hur man administrerar hemsidan. Vårt mål är att ni ska kunna äga er egen hemsida utan vår inblandning så långt de går.

6. Lansering av webb

När ni är 100% nöjda är det äntligen dags för lansering. Vi går igenom hemsidan en sista gång för att se över så att alla funktioner fungerar som de ska. När hemsidan är testad och klar laddar vi upp er nya hemsida för världen att skåda.

Hur mycket kostar en ny hemsida?

Olika typer av hemsidor vi erbjuder i Gävle

Vi erbjuder i grund och botten tre stycken olika typer av hemsidor beroende på era behov. 

Magento - webbshop

Magento är ett robust system som passar perfekt för dig som driver en e-handel.

Sitevision

Sitevision används främst för att bygga kommunala hemsidor eller intranät. Sitevision är ett tryggt och säkert system med svensk support.

WordPress - hemsida gävle

Wordpress är världens mest använda CMS-system. Vi bygger alla typer utav hemsidor i WordPress. Passar inte övriga alternativ in på er verksamhet så är troligtvis WordPress systemet för er.

Där här kan vi göra för er

Webbanalys, SEO & rapporter

Genom att samla data via program så som Google analytics kan vi analysera er webbsida för att sedan optimera den. Ni har även möjligheten att få skräddarsydda rapportera där ni kan se effekten utav vårat arbete.

Webbhotell

Förutom att bygga hemsidorna så erbjuder vi även webbhotell där vi tar hand om drift, övervakning och uppdateringar. I vår drift ingår även uppdateringar utav WordPress så att hemsidan ständigt håller sig säker.

Content

Vare sig ni vill synas högst på sökresultat i Gävle eller övriga Sverige så kan vi optimera erat innehåll efter just er målgrupp.

Utbildning

När ni har köpt en hemsida via oss så får ni alltid med en utbildning i systemet som hemsidan är byggd i. Detta för att ni själva ska kunna göra ändringar snabbt och smidigt.

Support

Support ingår i vårat driftavtal. Detta gäller dels hostingen men även ifall ni har funderingar kring hur ni gör vissa typer utav ändringar i CMS-systemet.

Annonsering

Har ni några specifika produkter ni vill visa för massorna? Eller ni kanske söker en ny VD? Då kan annonsering vara perfekt för er. Vi hjälper till med annonseringar som både genererar trafik till er sida samt ökar konverteringarna.
coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.