webb

Ny hemsida eller webbshop?

Vi kan hjälpa dig med både webbsida och E-handel, anpassade efter dina speciella behov, eller med standardlösningar. Vi gör även integration för betallösningar och API. 

Anpassad webbutveckling

Har du svårt att hitta rätt digitalt verktyg för ditt företag eller har du behov av ett system som inte finns på marknaden?

Vi bygger allt från enkla hemsidor och större webbshopar med integrerade systemlösningar till frakt- och bokningssystem. Saknar du systemet men har en ide kan vi även hjälpa dig utveckla ditt eget. Läs mer om systemintegration och systemutveckling

Kontakta oss så går vi tillsammans igenom era behov. 

Plattformar

Vi utvecklar i flera språk och för flera plattformar. Några vi har mångårig expertis inom är:

Med stabila och moderna/aktuella teman och ett administrationsverktyg som är lätt att hitta i, får du en hemsida som du enkelt kan sköta själv. Men skulle du ändå få problem har du full support från oss.

Woo-Commerce är ett e-handelsplugin för WordPress. Vi brukar rekommendera detta när man har ett enklare upplägg med färre produkter som inte behöver samma styrning som en större webbshop, men integrerade affärssystem och urval genom filter och kategorier.

Magento anser vi är den bästa och starkaste e-handelsplattformen på marknaden. Med open-source går utvecklingen dessutom snabbt där de flesta betallösningar är enkla att integrera.

SiteVision är ett kraftfullt, svenskutvecklat webbverktyg med avancerat stöd för att integrera, synkronisera och automatisera flöden och funktioner.

Fler tjänster inom webb

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Webbuteckling & E-handel

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Appar

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Systemintegrering

Support ingår när du är IT-kund hos oss

Vår supportavdelning har öppet för att ta emot frågor om våra tjänster och produkter mellan 8.30 – 16.30 med lunchstängt 12 – 13. Du kan ringa oss direkt på 026 – 25 55 00 eller maila ditt ärende på [email protected] så lovar vi att återkomma inom 48 h. 

Vi gillar våra kunder!

Här är några av dem:
coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss

026 - 25 55 00

Supportportal

Gå till vår supportportal

Fjärrsupport

Hämta TeamViewer

Den här sidan använder cookies för att säkra att du får den bästa upplevelsen.