IT

Som en egen IT-avdelning, fast bättre(?)

Vi erbjuder moderna IT-lösningar – från webbhotell och Microsoft 365 (tidigare kallat Office 365) med Outlook i molnet, till fysiska servrar och nätverksinstallationer för företag. Vårt mål är att din IT-miljö ska fungera smärtfritt och som kund hos oss finns vår supportavdelning tillgänglig varje dag, så att du kan fokusera på ditt arbete istället.

Helhetsleverantör inom IT med båda fötterna på jorden

Med expertis inom moderna IT-lösningar – från webbhotell och Microsoft 365 med Outlook i molnet, till fysiska servrar och nätverksinstallationer kan vi hjälpa dig bygga upp en hållbar IT-miljö för ditt företag. Molnbaserat, eller inte – hos oss får du alltid prata med en livs levande expert när du behöver hjälp. 

Plattformar

Vi utvecklar i flera språk och för flera plattformar. Några vi har mångårig expertis inom är:

System eller program som kräver större drift lägger vi ofta på vår Windows Server. Vi analyserar era behov och har samtliga licenser tilgängliga. Vi tillhandahåller både  övervakning och automatisering av Windowsinstallationer, så att alla säkerhetsuppdateringar och allt underhåll sker så smidigt som möjligt. 

För hosting erbjuder vi både Linux-och Windowsservrar, beroende på vilka krav som finns. Vi jobbar både med Ubuntu och CentOS i Linuxmiljö och driftar en del av vårt webbutbud i Linuxflottan.

Azure är en molnplattform där vi skapar webbapplikationer, e-shopar, hemsidor, appar m.m. Azure är ett brett verktyg där vi kan utveckla i stort sett vad som helst i molnmiljö, kombinerad miljö eller på plats (on premis). Vi har också en del av vår drift i Azure som har en oändlig kapacitet för vad våra kunder önskar.

AWS har precis som Azure ett stort utbud av tjänster, Infrastruktur, automation och andra servicetjänster. AWS och deras mailsystem lämpar sig till exempel extra bra för de kunder som skickar ett stort antal mail per dag. 

Vi erbjuder också...

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Serverdrift

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Nätverk & molntjänster

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Mjukvara & licenser

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Säkerhet

Support ingår när du är IT-kund hos oss

Vår supportavdelning har öppet för att ta emot frågor om våra tjänster och produkter mellan 8.30 – 16.30 med lunchstängt 12 – 13. Du kan ringa oss direkt på 026 – 25 55 00 eller maila ditt ärende på [email protected] så lovar vi att återkomma inom 48 h. 

Vi gillar våra kunder!

Här är några av dem:
coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss

026 - 25 55 00

Supportportal

Gå till vår supportportal

Fjärrsupport

Hämta TeamViewer

Den här sidan använder cookies för att säkra att du får den bästa upplevelsen.