Visit Sandviken

Sandviken kommun önskade att bygga en helt ny version av visitsandviken.se. Detta innefattade arbete med målgrupp, behov, informationsstruktur, grafisk design, webbdesign, SEO, copy och integration mot informationshanteringssystemet CBIS.

Visitsandviken.se - en enklare och effektivare informationskälla

Sandviken kommun ville förnya sin webbplats, visitsandviken.se, för att göra det enklare för alla att hitta information. Det var mycket arbete inblandat, inklusive att förstå vilka som besöker sidan, vilka behov de har, hur sidan skulle se ut, och hur den skulle fungera. Vi behövde också se till att sidan hamnade högre upp när folk sökte efter information på nätet. För att göra detta använde vi bland annat Matomos analysverktyg.

Optimering av informationsflödet

Ett viktigt steg var att koppla samman den nya sidan med ett system som heter CBIS. CBIS är som en stor databas där många andra städer också sparar information om saker som händer och aktiviteter i kommunen. Genom att koppla samman Sitevision med CBIS kunde vi visa exakt rätt information på rätt plats. Det gjorde det också möjligt att söka och filtrera information på ett enklare sätt både för dem som skapar sidan och för dem som använder den.

Användarcentrerad utformning för alla besökare

Sidans design var också viktig. Vi ville att alla, oavsett vem de är, skulle kunna använda sidan enkelt. Så vi tänkte mycket på hur sidan ser ut och hur den fungerar för att göra den så användarvänlig som möjligt. Oavsett om du letar efter aktiviteter, evenemang eller andra saker att göra i Sandviken, är den nya visitsandviken.se platsen där du kan hitta allt på ett snabbt och smidigt sätt!

Har du ett liknande projekt?

Vi strävar alltid efter att skapa unika upplevelser, och det finns ingen gräns för vad vi kan åstadkomma. Behöver du utveckling av anpassade API-kopplingar, användning av moderna ramverk och bibliotek för frontend- och backend-utveckling, hosting och molntjänster för att säkerställa hög tillgänglighet och skalbarhet? Inga problem, vi löser det åt dig. Tveka inte att kontakta oss direkt för ett förutsättningslöst möte.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer