Veckebo Såg

I Veckebo, utanför Färila hittar man den lilla sågen och hyvleri som levererat lister och hyvlade snickerier sen mitten av 1800-talet. Idag produceras deras produkter i mer moderna anläggningar och har klivit ut i den digitala sfären.

Från såg till webbshop

Veckebo Såg hade en ”inspirationssida” som ursprungligen skapades i WIX. Men när företaget bestämde sig för att ta steget mot att bli en betydande aktör inom e-handel, utvecklades deras nuvarande webbplats i Magento. Den nya sajten möjliggör en smidig kombination av e-handel, företagsinformation och bloggfunktioner. Samtidigt uppdaterades den grafiska profilen för att göra webbshoppen mer inspirerande och attraktiv för besökarna. Vi granskade även den befintliga sajtens statistik noggrant för att säkerställa att våra förändringar skulle göra en långsiktig positiv skillnad.

Sökordsoptimering och analyser

För att uppnå bästa möjliga resultat skapade vi välformulerade texter som var både lockande för kunderna och optimerade för sökmotorer. Vi genomförde noggrann sökordsplanering med hjälp av Google Trends, tog inspirerande bilder och optimerade hela systemet för att förbättra synligheten i sökmotorerna. Efter att dessa åtgärder var implementerade, analyserade vi resultaten för att få insikt i vilka ytterligare åtgärder som behövdes vidtas. En betydande del av detta arbete var att optimera konverteringen för att öka antalet besökare som blev kunder.

Uppföljning Google Analytics och Google Ads

Vi noggrant utvärderade webbplatsens trafik och besökarbeteende för att identifiera förbättringsområden och öka konverteringar. Genom strategisk användning av Google Ads såg vi en betydande ökning av köp. Denna helhetsstrategi gav inte bara ökad försäljning utan även värdefulla insikter som användes för kontinuerliga förbättringar. Vårt arbete med webbplatsdesign, innehåll och marknadsföring skapade en framstående och framgångsrik e-handelsnärvaro för Veckebo Såg.

Har du ett liknande projekt?

Vi strävar alltid efter att skapa unika upplevelser, och det finns ingen gräns för vad vi kan åstadkomma. Behöver du utveckling av anpassade API-kopplingar, användning av moderna ramverk och bibliotek för frontend- och backend-utveckling, hosting och molntjänster för att säkerställa hög tillgänglighet och skalbarhet? Inga problem, vi löser det åt dig. Tveka inte att kontakta oss direkt för ett förutsättningslöst möte.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer