Företagsutbildarna

Vi på 100 Procent Media AB är stolta över att ha haft möjligheten att samarbeta med Företagsutbildarna och skapa en helt ny webbplats som inte bara är skalbar utan också optimerad för att ta företagets digitala närvaro till nästa nivå. Vår lösning bygger på den kraftfulla plattformen WordPress och har blivit anpassad efter Företagsutbildarnas unika behov och mål.

En skalbar lösning för Företagsutbildarna

Med WordPress som grund har vi skapat en webbplats som kan växa med verksamhet. Oavsett om Företagsutbildarna behöver lägga till nya sidor, produkter eller funktioner, kan den här plattformen enkelt anpassas och skalas upp. Detta är särskilt viktigt med tanke på att den tidigare webbplatsen var föråldrad och saknade stöd för vidareutveckling.

Användarvänlighet och responsiv design

Webbplatsen är byggd med användarvänlighet i fokus, vilket innebär att Företagsutbildarnas team enkelt kan hantera och uppdatera webbplatsinnehållet utan avancerad teknisk kunskap. Vi har säkerställt att den nya webbplatsen är responsiv och optimerad för mobilanvändning, vilket ger besökarna en smidig upplevelse oavsett vilken enhet de använder. Snabba laddningstider är avgörande för att behålla besökarnas intresse. Vi har optimerat webbplatsens prestanda för att säkerställa en smidig användarupplevelse.

Integration för digitala utbildningar

Utöver att skapa en skalbar webbplats har vi också byggt en integrationslösning som gör det möjligt för Företagsutbildarna att erbjuda sina utbildningar digitalt. Denna integration kopplar samman webbplatsen med deras befintliga CRM Lime. Detta enkelt för både administratören och slutanvändare att få tillgång till utbildningsinformationen digitalt. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa Företagsutbildarna att ta steget in i den digitala eran, särskilt med tanke på att den tidigare webbplatsen var föråldrad och inte hade stöd för vidareutveckling. Vi ser fram emot att fortsätta stödja er i framtida projekt. Om ni har några frågor eller behöver mer information om vårt arbete med Företagsutbildarna, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa till att förverkliga era digitala visioner.

Har du ett liknande projekt?

Vi strävar alltid efter att skapa unika upplevelser, och det finns ingen gräns för vad vi kan åstadkomma. Behöver du utveckling av anpassade API-kopplingar, användning av moderna ramverk och bibliotek för frontend- och backend-utveckling, hosting och molntjänster för att säkerställa hög tillgänglighet och skalbarhet? Inga problem, vi löser det åt dig. Tveka inte att kontakta oss direkt för ett förutsättningslöst möte.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem. Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss 026 - 25 55 00

Supportportal Gå till vår supportportal

Fjärrsupport Hämta TeamViewer