Vi söker Digital kommunikationsspecialist!

100 procent media är en digital fullservicebyrå som levererar tjänster inom marknadsföring, webb, content, foto, film, systemutveckling, drift och support. Företaget har funnits sedan 1997 och består idag av 12 personer med yrken inom IT, sytemutveckling, webb och innehåll. Vi sitter i egna, nyrustade lokaler i Sandviken och har både vätgasbil, solceller och schysst kaffemaskin ombord. Vår största ambition är att vara en nära och lösningsorienterad partner till våra kunder. Hos 100 Procent Media får du möjlighet att jobba med små som stora kunder i varierande projekt och uppdrag. Vi tillämpar ett agilt arbetssätt och arbetar i team. Kollektivavtal finns.

Vi behöver förstärka vårt team med en fullständigt fantastisk kommunikatör. Vi letar efter dig som har en naturlig fallenhet för att skriva, formulera dig och fånga budskap med hjälp av text och bild. Du har intresse för, och erfarenhet av, att arbeta med digitala kanaler och digital publicering. Du besitter även förmåga att förstå den digitala säljprocessen och genomför annonsering i sociala kanaler och på Google obehindrat. Ett av våra fokusområden är webb och därför är det viktigt att du är uppdaterad på hur man skriver för webb med fokus på sökmotoroptimering (SEO).

Du är positiv, nyfiken och prestigelös men känner yrkesstolthet och tycker att det är viktigt med fullständiga leveranser.

När vi går in i ett projekt med kund är det viktigt att kunna se kundens styrkor och förstå deras affär, analysera och omvandla behov till konkreta strategier och aktiviteter som ger resultat. Det är därför viktigt att du har lätt för att se sammanhang och brett intressespann för att övergripande förstå olika kulturer och branscher.

I din roll kommer du att leda produktioner och uppdrag från första kundmöte till leverans av vår produkt vilket gör att det krävs sinne för god planering.

I ansökan vill vi se ett personligt brev och CV.

Kontaktperson:

Per-Henrik Lind

[email protected], +46 70 8710994

Senaste ansökningsdag: fredag 19/11.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.