Vårt arbetssätt

Vi hjälper mindre och mellanstora företag och organisationer att växa.

Genom att alltid ha öppna öron och ögon för utvecklingen som sker i vår omvärld håller vi oss ständigt uppdaterade på våra områden. Vi är inte rädda för nya utmaningar och ser alla projekt och uppdrag som likvärdiga. Stort som smått. Genom ständigt lärande vill vi skapa en stimulerande arbetsmiljö och hög nivå på vår leverans. Det tror vi att alla tjänar på.

Vi bemöter våra kunder med respekt och ödmjukhet. Ingen kan din verksamhet så väl som du. Men kanske behöver du lite hjälp på traven att komma längre inom sånt som inte tillhör ditt främsta område, eller bolla en utvecklingsidé? 

Genom att utbilda och presentera de senaste produkterna, trenderna och arbetssätten inom IT, kommunikation och webb kan vi föra en bättre dialog med våra kunder. Därför hittar du oss ofta i föreläsningssalar, digitalt eller fysiskt, eller i workshops med grupper som vill lära sig mer för att kunna göra en relevant beställning. Relevanta beställningar är helt avgörande för hållbara affärer. 

Våra kunders flöde:

1. Planering

2. Utveckling

3. Förvaltning ­/underhåll

4. Optimering

5. Tillväxt

Vår arbetsprocess:

1. Uppstart

Denna fas består av stegen förfrågan, offert, brief, tidsplan, orderbekräftelse, uppstartsmöte. 

2. Analysfas

Denna fas består av analys, research och eventuellt strategi. Denna kan vara mer eller mindre omfattande, men måste vara med i alla projekt. Oavsett det handlar om att snegla på närmsta konkurrent, eller göra en grundlig kundanalys.

3. Konceptfas

Denna fas består av idé/koncept, framställning, skiss eller grunddesign, förslag av inköp (IT) el. dyl beroende på projekt.

4. Produktion

I denna fas sker produktionen, designarbetet, utvecklingen, filmning, klippning osv.

5. Leverans / lansering

Nästsista fasen är där vi levererar och lanserar uppdraget. Det  sammanställs och avlutas med fakturering och utvärdering.

6. Nästa steg

Sista fasen i våra projekt är uppföljning och eventuellt en agenda med förslag på nästa steg…

Processen kan variera beroende på projekt, men i stora drag ser den ut som ovan. Vi vet att varje steg är viktigt för en lyckad leverans.

”100procent, som fotade och filmade under dagen, gjorde ett toppenbra jobb, enkla och bra att samarbeta med."

Cornelia Rudh, Svenska Industrirådet

coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss

026 - 25 55 00

Supportportal

Gå till vår supportportal

Fjärrsupport

Hämta TeamViewer

Den här sidan använder cookies för att säkra att du får den bästa upplevelsen.