Hej på er

Vi skulle uppskatta om ni tog er tid att fylla i detta formulär så att vi kan förbättra oss till nästa gång vi håller föreläsningar. Tack på förhand.

Sammanfattning från Sitevision

Ulrika och Elin presenterade allt från nyheter i Roadmapen till intranätsnyheter och tips för att skapa engagemang på ditt intranät. Här kommer en sammanfattning och länkar vidare till mer information.

Ulrika inledde med att visa nyheter kring maskinöversättning via DeepL. Som gör att du kan maskin översätta enskilda textmoduler, hela sidor och publiceringsprojekt. Samt nyheter som ska stärka Sitevision som ett Hybrid CMS. Det vill säga att Sitevision ännu mer vill förena styrkan i ett användarvänligt gränssnitt samtidigt som innehåll enkelt kan återanvändas via API:er. Nyheterna och vad vi planerar framåt kan du hitta i Roadmapen på Mina sidor.

Till Roadmapen på Mina sidor

Elin tog sen över och visade intranätsnyheter, diskussioner kring molntjänster och delade med sig av tips för att skapa engagemang på intranätet.

Med Meddelanden kan du chatta snabbt med dina kollegor. Det är guld värt för effektiviteten och minskar avstånd på arbetsplatsen. Du kan skriva till en mindre grupp via trådar eller till en enda person.Kom igång med hjälp av guiden

Allt fler jobbar från andra platser än kontoret. Och i många roller ingår inte skrivbord och dator. Att kommunicera internt för att skapa gemenskap och öka engagemanget är viktigt – kanske viktigare än någonsin. Därför ingår en app i Sitevisions intranätspaket.Se mer av Intranätsappen  

Sitevision intranätsmallar passar dig som vill komma igång snabbt med ditt intranät eller vill ha något att utgå ifrån och bygga vidare på tillsammans med en partner. Du kan själv ändra färg, typsnitt och logotyp så att det passar er.Ta en titt på våra mallar

Sitevision märker att diskussionerna rör sig mer från vad den digitala arbetsplatsen kan göra. Till vad den digitala arbetplatsen ska göra. Mycket på grund av hur omvärlden ser ut och vilka lagkrav och förväntningar som läggs på vår digitala verklighet. Bör till exempel offentlig sektor använda sig av molntjänster utanför EU? Sitevision följer dialogen och gör just nu ett arbete med att skapa en bra användarupplevelse för olika tredjepartsverktyg som lagrar data inom EU.Läs mer om arbetet och ta en titt på den Digital samarbetsplattformen

  • Var där användarna befinner sig genom att använda app! Dels når du en målgrupp som du kanske inte gjort innan och de får dessutom en påminnelse om att intranätet existerar genom pushnotiser.
  • Skapa ett intuitivt och användarvänligt intranät genom långa inslag från spelvärlden. Vilket kallas Intranet gamification. Till exempel genom att visa hur mycket av användarens profil som är ifylld. Då får du medarbetare som vill nå 100% och inte behöver tjata för att de ska fylla i sina profiler.
  • Visa att det händer saker. Att, som användare, ge feedback och mötas av känslan att inget händer är absolut döden för engagemang. Undvik det genom att synliggöra prioriteringslistan och visa vad ni planerar att göra och när. Använd till exempel en Sitevision grupp för att synliggöra arbetet.
  • Håll ordning och reda. Det har visat sig vara A och O för ett välmående intranät. En av de vanligaste anledningarna till att man hamnar i ett nytt intranätsprojekt är att ledningen tröttnat på att höra att medarbetare inte hittar något på intranätet. Och oftast handlar det om att det ligger gammal information kvar eller ligger fel.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss

026 - 25 55 00

Supportportal

Gå till vår supportportal

Fjärrsupport

Hämta TeamViewer

Tack för dina synpunkter!

Nu samlar vi in alla tankar och idéer så att nästa föreläsning kan bli ännu bättre!

Den här sidan använder cookies för att säkra att du får den bästa upplevelsen.