Menu

Vad vi erbjuder

100 procent media är en fullservicebyrå inom marknadskommunikation och IT. Hos oss jobbar idag 15 personer med olika kompetenser. Du får ett smörgåsbord av det bästa att sälja samt små och stora projekt att leda från start till mål. En dröm för en som du som vill utvecklas och stimuleras av goda affärsrelationer.

 

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker en medarbetare med driv och lust att utvecklas genom affärer. En medarbetare som förstår vikten av att vara långsiktig i sina affärsrelationer och där varje bra affär består av två vinnare.

Du har tidigare erfarenhet av försäljning och jobbar strategiskt med mötesbokning på telefon samt kundbesök. Du är en kommunikativ och flexibel person som vill göra skillnad för våra kunder. Du är van att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare som uppskattar ditt team. Du drivs av en nyfikenhet att ständigt utveckla dig själv och din kompetens. 

Det är meriterande om du arbetat med marknadskommunikation, IT, webb eller annan typ av försäljning tidigare. B-körkort är ett krav.

 

Ytterligare information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Hasse Andersson, rekryterande chef, tfn 070-288 12 10.

Sista ansökningsdag är 2017-11-10. Skickar ditt CV och personliga brev snarast till saljaretill@100procent.com. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut.  

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?