Menu

Vi söker en IT-tekniker för rekrytering till 100 procent i Sandviken. Har du flerårig erfarenhet av Microsoft och vill vara med och bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling av 100 procent? Då kan du vara den vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap.

Vi har alltid intressanta saker på gång. Vi gillar att utmana våra kunder med våra lösningar. Och vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du att driva teknik och supportprojekt för 100 procents kunder. Rollen innebär att arbeta med framtida teknologier och att agera kunskapspartner gällande kunders IT-miljö. Arbetet varieras med självständiga mindre projekt blandat med teamprojekt när de handlar om mer omfattande förändringar i kunders miljö.

Rollen innebär också

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med många formella och informella aktiviteter och med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet. Vi har ett gemensamt syfte och mål - att göra komplicerade IT lösningar enkelt för våra kunder. Här råder högt i tak och verksamheten genomsyras av våra värderingar.

 

Vem är du?

Vi söker dig med flera års erfarenhet från IT-branschen. Vi ser gärna att du har kunskap om ITIL.

För att lyckas som systemkonsult behöver du flera års arbetslivserfarenhet inom några av följande områden:

  • MS SCCM
  • MS Active Directory
  • Windows Server 2012/2016
  • Windows 8/10
  • MS Office 365

Det är meriterande om du har kunskap inom:

  • MS SCOM
  • VM Ware
  • MS SQL

Vi ser gärna att du har aktuella certifieringar inom något eller några av ovan nämnda områden eller motsvarande erfarenhet. Som konsult har du förmågan att kunna sätta dig in i ett företags verksamhet och identifiera deras behov och krav samt att kunna se mer än en lösning på ett problemområde. Du vågar utmana kunden i frågeställningar rörande IT och deras verksamhet.

Som person är du öppensinnad och lösningsfokuserad med ett genuint intresse för teknik. Du har ett konsultmässigt agerande och en tydlig struktur och kvalitetstänk.

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Vidare så har du lätt för att samarbeta i projekt och är strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt på personlighet i denna ansökan.

 

Välkommen med din ansökan itteknikertill@100procent.com

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?