Menu

IT & kommunikationsbyrå med tydliga mål söker SEO- och sociala medier-expert med motor och framtiden i sikte.

Vi är ett grymt produktionsteam med högt i tak och nära till beslut som nu söker en SEO- och sociala medier expert som kan vara med och göra oss ännu bättre. Vi är en fullservicebyrå som levererar allt från IT, webb och innehåll till övergripande strategier inom marknadsföring och IT. Vi samarbetar och arbetar aktivt med ständiga förbättringar internt såväl som tillsammans med våra kunder. Våra kunders utveckling är vår främsta drivkraft och vi vill samtidigt ha roligt på jobbet, varför det är viktigt för oss att du vill vara en i gänget, bidrar med kunskap och nytänkande samtidigt som du kan underhålla kundrelationerna, planera och fokusera på att utföra arbeten i stort som smått.

Läs mer om oss och vilka vi är här.

 

Tjänsten vi nu söker innebär att du: 

  • tycker om och kan strategiskt och tekniskt hjälpa våra befintliga och nya kunder inom sociala medier och sökmotoroptimering (SEO).
  • ständigt uppdaterar dig och behärskar programvaror och system för att operativt arbeta med sökmotoroptimering on-page och off-page.
  • har erfarenhet av att arbeta med och kan hjälpa våra kunder rätt i Google AdWords.
  • har erfarenhet av processer för uppföljning och kan skapa rapporter för SEO och sociala medier till våra kunder.
  • följer med i trenderna och har ett brinnande intresse för sociala medier och kan hantera olika plattformar obehindrat som Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn du är också intresserad av att utveckla nyttjandet av de nya plattformar som dyker upp. 
  • kan skriva och uttrycka dig på korrekt och välformulerad svenska och har lätt för att uppfatta och definiera behov hos kunderna.
  • kan utveckla en idé och strategiskt bygga en integrerad social media-kampanj med syfte att konvertera och driva trafik till kundens hemsida eller portal med hjälp av till exempel annonsering i sociala medier, Influencer marketing och/eller Native advertising. 

Har du dessutom tidigare varit Google Partner, har ett nätverk och en fallenhet för projektledning är detta naturligtvis meriterande.

 

Är du är den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan till seosocialtill@100procent.com

Sista ansökningsdag är 10 november. Rekrytering sker löpande så vi rekommenderar dig att skicka in fullständigt CV och ansökningsbrev redan nu!

 

/Ella Lind, rekryterande chef. Tel. 070-399 83 84

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?