Menu

IT-tekniker/support

Vi söker just nu efter en IT-tekniker/support medarbetare, en person med ett glatt humör och en tålmodig personlighet.

 

Vi erbjuder bra arbetstider, trevliga arbetskamrater och roliga och varierande uppdrag. Hos oss får du chansen att utveckla dina kompetenser då vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling av produkter och arbetssätt. Vi värdesätter eget ansvar och nytänkande kring arbete och de tjänster vi levererar samtidigt som vi tror på hållbara arbetsprocesser.

Är du den vi söker? 

 

Läs mer och ansök här  

 

 

Pigg och glad projektledare
med goda kunskaper i publicering av webbinnehåll

Vår studio letar nu efter projektledare med kunskaper i webbpublicering. Vi tror att du kan hantera flera olika större och mindre projekt samtidigt, älskar sociala medier och kan allt om annonsering och publicering av innehåll både för dessa och på hemsidor. Det du inte kan lär du dig såklart av våra webbexperter.

Vi tror att du är en glad prick, med huvudet på skaft. Att du gillar olika typer av människor och är inkluderande. Du är skicklig i ditt kundbemötande och arbetar bra självständigt men bollar gärna med teamet och leder dina projekt väl och tillämpar strategiskt tänk från start och hela vägen till mål. 

Som projektledare hos oss sitter du med i vår marknadsgrupp för företag och är delaktig i företagets utveckling. 

Vi är ett litet med trevligt gäng kreatörer och projektledare som driver och arbetare i våra egna och varandras projekt. Vi hjälps åt och stöttar med våra specialkompetenser där det behövs. Vi på studion är en av två avdelningar i företaget men vi jobbar ändå nära vår IT & Webbavdelning i många av våra projekt. 

Vill du jobba med oss och gillar kundkontakt, sociala medier och strategiskt tänk? Skicka din ansökan med CV och kontaktuppgifter till ella@100procent.com
Sista ansökningsdag 2018-09-07 

Jobbet ligger i Sandviken och innebär ibland kundmöten på andra orter, varför B-körkort är meriterande. 

 

 

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?