Menu

IT-tekniker/support 

Vi söker nu en IT-tekniker / support, en person med ett glatt humör och en tålmodig personlighet

På 100 procent är ingen dag den andra lik. Med högt i tak, och varierande arbetsuppgifter är vi en av Mellansveriges största fullservicebyråer inom IT och kommunikation. Vi jobbar nära våra kunder och har bra samarbete mellan avdelningarna på byrån vilket möjliggör snabb service och korta beslutsvägar.

Våra kunder är allt från små och medelstora företag, till kommuner och större organisationer.

Hos oss blir du en del av ett kunnigt gäng med nyfikenhet för nya lösningar och gemensam utveckling. Vi är en fullservicebyrå vilket innebär ett helhetstänk och möjlighet för kunden att få hjälp med allt från marknadsföringsstrategi, grafisk design, webb och serverdrift till support.

Gillar du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och bli en del av en hjälpsam familj, som uppmuntrar till personlig utveckling och kreativitet så är 100 procent något för dig.

Vi erbjuder nya fräscha lokaler med bekväma arbetsplatser, vidare tycker vi om att umgås så räkna med en del festligheter både på och utanför jobbet.

 

Vår IT-avdelning växer, och just nu söker vi en It-tekniker/Support som kan ta emot våra kunder när dem ringer

Vem är du?

Vi på 100 Procent tror att med rätt vilja så kan man lära sig det mesta, men vi ser gärna att du som söker besitter goda kunskaper inom IT och har erfarenhet ifrån arbete i form av en supporttjänst med Windows server, Office 365, backup hantering m.m. Du har såklart även ett glatt humör och ett proffsigt bemötande ut mot våra kunder.

Du som söker har lätt för att sätta dig in i andras behov och önskemål och kan bygga förtroendeingivna relationer med våra kunder. Vi tror att du är ödmjuk och tålmodig, samtidigt som du tänker strategiskt i syfte att hitta rätt lösning för kunden. Våra kunder ringer till oss med problem som uppstår i deras vardagliga arbete, varpå vi självklart hjälper till att lösa detta, men vi strävar också hela tiden att hjälpa kunden att utvecklas och växa i sin verksamhet både inom IT och kommunikation, varför helhetstänket är extra viktigt.

Erfarenhet

Du har ett par års arbetslivserfarenhet och har förmodligen arbetat med IT support tidigare. Vi tror även att du som söker är nyfiken och kreativ då all typ av utveckling uppmuntras. Vidare tror vi det är bra om du haft kundkontakt i din tidigare tjänst.

Vi söker dig som har vilja och driv att uppnå våra och våra kunders mål, du vågar prova på nya saker och kan hjälpa våra kunder att på ett bra sätt hitta smarta lösningar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att ge support till våra kunder, via personlig kontakt och telefonkontakt. Du kommer analysera och lösa kundens behov, därefter erbjuda den bästa lösningen för kunden. Det kommer att innebära eget ansvar, tålamod och driv, då vi tror att långsiktiga relationer och hållbara lösningar är de bästa för oss och våra kunder.

Du kommer också att få arbeta tekniskt med vår interna it miljö, där du blir en del av IT drift teamet som ser till att alla våra kunders servrar är uppe och fungerar bra.

Hos oss på 100 Procent kommer du att få stöd och uppmuntran från kollegor och chefer som ser betydelsen i din roll. Vi ger dig frihet att prova på nya saker och komma med nya idéer, då vi såklart gillar när personalen är med och bidrar till företagets utveckling.

 

Sista ansökningsdag: 2018-09-31

Vi kommer att hålla intervjuer löpande under tiden, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsansvarig: Johannes Björklund

Vid frågor kontakta: johannes.bjorklund@100procent.com

026 – 25 55 00

Välkommen med din ansökan!

 

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?