Hållbarhet

Hållbara affärer - I varje affär ska det finnas två vinnare

För oss är det viktigt att vara hållbara i många olika aspekter. Vi gör det vi kan som företag för att främja hållbarhetsmålen i agenda 2030. Utöver det vill vi ha långsiktiga affärer med våra kunder, hållbara processer som ger en nöjd part i varje ände och produkter som håller för marknadens krav och förväntningar – över så lång tid som möjligt.

Vi tror inte på att ”sälja på någon, något”. Vi tror istället på att leverera rätt produkt eller tjänst, i rätt tid och med rätt fokus – för att du som kund och din verksamhet ska utvecklas. 

Det är hållbara affärer för oss.

Vi tror på framtiden, men vi vet också att det inte räcker att tro.

Förutom att vi jobbar med digitalisering och kringtjänster dagligen har vi genom åren även jobbat tillsammans med många kunder som fokuserat på området miljö, hållbara resurser, återvinning och social hållbarhet. Med största ödmjukhet försöker vi förstå och lära oss av våra kunders expertis och i den mån vi har möjlighet försöker vi också nyttja den.

Solenergi, vätgas & elbilsladdare

Vi köpte till exempel en vätgasbil från en bilhandlare här i Sandviken efter att ha arbetat med marknadsföringen av liknande bilar, så nu kör vi inte runt på något annat än rent vatten i tjänsten. Vi snöade även in på solenergi efter att ha arbetat intensivt med projektet Sandviken PurePOWER och i flera olika projekt med två av de största energibolagen i närområdet. Under hösten 2020 installerades helt sonika vår helt egna solcellssanläggning på taket ovanför våra lokaler.

Hos oss har kunder och personal även möjlighet att ladda sina elbilar. Mest för att vi anser att det är en hygienfaktor och för att vi vill bidra till en snabbare utveckling på området. Det ska vara enkelt att vara miljövän. Säg till vår support när du kommer så ordnar de med laddning under ditt besök hos oss.

Arbetsmiljö

Vi har under de senaste tre åren gjort ett omfattande arbete internt kring arbetsmiljö och hälsa, vilket utvecklas och pågår löpande. Även detta görs i samarbete med flera av våra kunder som har expertis på området.  Eftersom vi vet att hela personalens välmående och trivsel är en förutsättning för ett välmående företag så håller vi regelbunden dialog om medarbetarskap och utveckling på våra arbetsplatsträffar, och hoppas att detta genomsyras hela vägen ut till kontakten med våra kunder. Vi vill att alla ska känna sig varmt välkomna på 100 procent.

”Att arbeta med 100 procent, som ligger i framkant när det gäller hållbarhet, känns som ett självklart val.”

Eva Hofstrand, Turismchef Sandvikens kommun

coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss

026 - 25 55 00

Supportportal

Gå till vår supportportal

Fjärrsupport

Hämta TeamViewer

Den här sidan använder cookies för att säkra att du får den bästa upplevelsen.