Sociala medier

Når du ut till dina kunder via sociala medier?

Har ditt företag ett konto både på både Facebook, Instagram och LinkedIn och i bästa fall hinner uppdatera med ett inlägg om vad ni gör på fikarasten? Det kan vara så att du missar en del affärer genom att inte använda kanalernas fulla potential i så fall. Givetvis är det du som äger din kanal. Men vi vet att ditt företag och dina kunder förtjänar mer än så. 

Genom att skapa en tydlig sociala medier-strategi  över din målgrupp, kanalval, konverteringar och hur dina inlägg ska upplevas, kan vi se till att du ökar dina affärer. Vi tar reda på hur målgruppen beter sig när de befinner sig på kanalen, vilka hashtaggar de följer och vid vilka tidpunkter du lättast når dem.

Tillsammans med dig utforskar vi vilka möjligheter som finns med dina kanaler och ser till att det blir enkelt för dig att uppdatera dem så smidigt som möjligt.

När det är uppe och snurrar följer vi upp resultaten och optimerar inlägg och annonsering efter hand, om du vill.

Sociala medier som vi ofta skapar innehåll för

Men självklart finns det många fler och vi anpassar vårt arbete efter din målgrupp och var den befinner sig. Så tveka inte att höra av dig om du vill synas i någon annan kanal.

"Att jobba med 100 procent media har varit otroligt givande och enkelt. De är otroligt proffsiga och levererar resultat som slår ens förväntningar. Lyhörda, glada och lösningsfokuserade och lätta att göra med. Vi kommer att använda 100 procent media mera framöver."

Johan Ohlsson, Biträdande rektor Göranssonska skolan
coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.

Ring oss

026 - 25 55 00

Supportportal

Gå till vår supportportal

Fjärrsupport

Hämta TeamViewer

Den här sidan använder cookies för att säkra att du får den bästa upplevelsen.