Sociala medier

Når du ut till dina kunder via sociala medier?

Hör du till en av dem som har ett konto på både Facebook, Instagram och LinkedIn och i bästa fall hinner uppdatera med en bild och kort text kring vad ni gör på fikarasten? Kanske missar du en del affärer genom att inte använda kanalernas fulla potential i så fall.

Givetvis är det du som äger din kanal. Men vi vet att ditt företag och dina kunder förtjänar mer än så. Genom att skapa en tydlig sociala medier-strategi  för hur du vill konvertera dina kunder från dina kanaler samt göra en analys kring vilka kanaler din kundgrupp rör sig på, kan vi se till att du ökar din affär. Vi tar reda på hur målgruppen beter sig när de befinner sig på kanalen, vilka hashtaggar de följer och vid vilka tidpunkter du lättast når dem.

Tillsammans med dig utforskar vi möjligheterna som finns med dina kanaler och ser även till att det blir enkelt för dig att uppdatera dem så smidigt som möjligt.

När det är uppe och snurrar följer vi även upp resultaten och optimerar inlägg och annonsering efter hand, om du vill.

Sociala medier som vi ofta skapar innehåll för

Men självklart finns det många fler och vi anpassar vårt arbete efter din målgrupp och var den befinner sig. Så tveka inte att höra av dig om du vill synas i någon annan kanal.

"Att jobba med 100 procent media har varit otroligt givande och enkelt. De är otroligt proffsiga och levererar resultat som slår ens förväntningar. Lyhörda, glada och lösningsfokuserade och lätta att göra med. Vi kommer att använda 100 procent media mera framöver."

Johan Ohlsson, Biträdande rektor Göranssonska skolan
coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.