FOTO & FILM

Med bra bilder höjer du nivån på din kommunikation.

Med film fångar du mångas uppmärksamhet och kan förmedla budskap på ytterligare en nivå

Du vet väl om att vi har en egen avdelning för foto och film? Här jobbar vi med allt från idé, manus & regi, filmning, efterbearbetning och ljud till fotografering och bildbearbetning – i studio eller ute på fält. Vårt fokus ligger i berättandet för vi vet att en bra story avgör om din besökare fastnar för dig eller inte, oavsett det är en reklamfilm eller varumärkesfoto. För att komma dit, gör vi som alltid en målgruppsanalys och konverteringsbeslut redan på idéstadiet. Vi behandlar varje uppdrag för sig, för vi tror inte på standardisering när det gäller kreativa uppdrag. Du är med oss hela vägen och har god inblick i vårt gemensamma projekt.

Våra vanligaste tjänster inom foto och film

check square (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Bild- & fototjänster

Studio 100 procent

På 100 procent, i våra lokaler, finns en fullt utrustad film- och fotostudio. Här filmar vi allt från greenscreen-klipp till produktfoton för webbshopar, hemsidor och trycksaker.

Vi har även en portabel studio om du inte har möjlighet att komma till oss. I anslutning till studion finns även klippning och efterbearbetning för både foto och film, så vill du hänga kvar en stund efter din fotosession är du välkommen att kika på bilderna direkt.

Vi gillar våra kunder!

Här är några av dem:

"Tack för hjälpen med filmerna, det är lätt att arbeta med er. Jag är jättenöjd!"

Angelica Eriksson, Billerud Korsnäs.

coffee cup hot (From Streamline App : https://app.streamlineicons.com)

Vi borde ses nångång!

Ditt företag förtjänar hundraprocentig uppmärksamhet.