Menu

Skapa din egen hemsida i våra enkla verktyg, eller låt oss göra jobbet. 


 

Antalet tillgängliga verktyg för webb är näst in till oändligt. Allt från open source-verktyg med öppen källkod till skräddarsydda program för just er verksamhet.

 

Vi på 100 procent har lång erfarenhet av hemsidesproduktion och vi erbjuder alltid bra produkter anpassade efter er budget och era behov. Med våra stabila och genomtänkta teman i Wordpress med modern stil och lättillgängligt administrationsverktyg kan våra kunder med enklare behov få en hemsida av bra kvalitet. För våra kunder med lite högre krav på t.ex. kopplingar mellan hemsida och system eller där specifika moduler önskas brukar vi rekommendera en hemsida i Umbraco. I båda systemen har vi anpassat administrationsverktyget för att vara så enkelt och lättillgängligt som möjligt för användaren. Vi börjar alltid med att analysera era specifika behov och erbjuder det system som vi tror passar er bäst. Ibland finns önskemål från kunden redan från start kring vilket system man vill arbeta i och eftersom vi har erfarenhet av många olika är detta inget problem. Vi är flexibla men noga med att se till att ni får den bästa möjliga hemsideslösningen för er.

Våra plattformar är optimerade för att fungera med sökmotorer, YouTube, sociala medier och andra kopplingar. Att arbeta i våra administrationsverktyg för hemsidor är relativt likt förfarandet i Microsoft Word och du administrerar inställningar för sökoptimering enkelt och effektivt. Arkiv för bilder och dokument finns med som standard, liksom en lång rad olika tillbehör som gör det möjligt att bygga ut hemsidan vid behov.

I priset för våra hemsidor ingår domännamn, grafisk design, utbildning i verktyget, ett års drift och full support via telefon, e-post eller besök hos oss på kontoret.

Innehåll / detta ingår i hemsidan


✓ Grafisk design

✓ Utförlig statistik

✓ Domännamn

✓ Riktlinjer för typografi

✓ Riktlinjer för färgval

✓ Full support

✓ Sidmallar

✓ Webbhotell

✓ Utbildning

Eller kan det här vara en lösning för dig?


Content & kreativ support

Låt oss uppdatera din webbsida löpande, så kan du göra annat

Läs mer

SEO & Adwords

Vi hjälper dig att synas i sökmotorerna med SEO & annonsering med Adwords

Läs mer

Integrering

När du vill att systemen ska prata med varandra

Läs mer

 

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?