Vi söker Digital kommunikatör!

Digital kommunikatör

100 Procent media är en digital fullservicebyrå som levererar tjänster inom marknadsföring, webb, content, foto, film, systemutveckling, drift och support.

Vi har både stora och små kunder som vi jobbar med i varierande projekt och uppdrag. Hos oss är ödmjukhet, öppen dialog och långsiktiga relationer det som gäller. Givetvis står alltid kunden i centrum hos oss! Nu vill vi förstärka vårt team, som idag består av 12 personer, med en digital kommunikatör som kan skapa säljande och träffsäkra texter.

Vad 100 procent media kan erbjuda dig

På 100 procent media erbjuder vi dig möjlighet till utveckling. Du kommer att ges utrymme och frihet att utveckla dig och din roll inom ramarna för företagets övergripande mål och strategier.

Du kommer att tillhöra ett drivet team med bred kompetens som spänner över kommunikation, marknadsföring, film, webb och teknik.

Vi jobbar i en fräsch och välkomnande miljö med nyrenoverade lokaler. Vi tror på samarbete och prioriterar att träffas ”på riktigt” över en god kopp kaffe (och te förstås).

Vi som företag som bryr oss om hållbarhet och miljö (vi har solceller på taket, kör vätgasbil och erbjuder laddning utanför vårt kontor). Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och är kollektivanslutna.

Dina ansvarsområden

Som digital kommunikatör kommer du att skapa texter, främst i digitala kanaler. Allt ifrån informationstexter, säljande texter till produktbeskrivningar och myndighetstexter. Du kommer även att leda produktioner och uppdrag från första kundmöte till leverans av vår produkt vilket gör att det krävs sinne för god planering. Tjänsten har fokus på digital marknadsföring och textproduktion. Här ingår allt från att göra upp marknadsföringsstrategier, ta fram idéer, delta i workshops, producera innehåll och text för olika medier samt vara huvudsaklig kontakt till vissa av våra kunder.

Din kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet inom kommunikationsbranschen, är vass på skriftlig kommunikation och har kunskap om digital marknadsföring.

Du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och förmedla budskap i skriven form.

Du vet hur du skapar målgruppsanpassade budskap med text och bild som inspirerar, informerar och engagerar. Du är van att producera idéer och texter för kampanjer, bloggar, hemsidor, annonser och nyhetsbrev och vet hur man skapar SEO-anpassade texter som hittas av sökmotorerna. Du tar egna initiativ och har ”motor” i det arbete du utför vilket är en viktig egenskap för oss.

I ansökan vill vi se ett personligt brev och CV.

 

Kontaktperson:

Per-Henrik Lind

[email protected], +46 70 8710994

Ansökan till tjänsten sker här: LinkedIn

Senaste ansökningsdag: måndag 31/1.

Support

För våra kunder så har vår supportavdelning öppet mellan 8.30 – 16.30 under vardagarna. Du kan ringa, maila eller helt enkelt fylla i formuläret nedan, så går ditt ärende in i vårat ticketsystem.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt.