Menu

Film är helt oslagbart. Ingen annan kanal klarar av att förmedla så mycket känsla och fakta på kort tid.

Om en bild säger mer än tusen ord, så säger en film ännu mer. Kom till oss med dina funderingar så tar vi dem hela vägen från idé, manus och dramaturgi, till filmning, klippning och spridning.

Många av våra kunder kommer till oss med långa beskrivningar av avancerade processer som inte låter sig fångas i text och bild. Det slutar ofta i en animerad film. Andra kunder vill dokumentera viktiga händelser exempelvis med drönarfilm, locka till något event eller förvandla den trista företagsprestationen till något mustigare med själ och hjärta. Vi älskar utmaningen!

Kontakta vår fotograf på 026-25 55 00.

Vi producerar:


 

Dokumentärfilmer, företagsfilmer, drönarfilmer, reklamfilmer, eventfilmer, instruktionsfilmer, teasers, trailers, 2D-animeringar, 3D-animeringar och kombinationer av 3D och film.​

Det finns en fin filmstudio hos oss. Där kan vi filma finstämda intervjuer med perfekt ljud. Vanligare ändå är att du hittar oss i fält – i en ambulans, en avverkningsmaskin eller på ett språkcafé till exempel. Vi brinner lite extra för film. Få medier väcker samma känslor och förmedlar budskap på samma effektiva sätt.

Vi tar dig genom processen:

  • Behov till filmidé
  • Manus och dramaturgi
  • Filmning (skådespelare om du vill)
  • Klippning
  • Publicering och spridning 

Dokumentärfilm

Företagsfilm

Reklamfilm

Instruktionsfilm

Drönarfilm

Referenser inom film


Gavlegårdarnas 100-årsjubileum

Film

Gavlegårdarna berör minst 30 000 gävlebor varje dag och 2017 firar man 100 år. Det ville man fira med alla sina hyresgästen. Bland annat med en film som förmedlade utvecklingen fram tills idag.

Bilhörnan reklamfilm

Film

Bilhörnan ville skapa en reklamfilm i samband med en kampanj för nya Toyota C-HR. Resultatet blev en 15 sekunder lång reklamfilm som visas på TV4.

Sandvikens kommun, kulturskolan

Film

Stora och små musikhändelser utspelar sig på Göranssons Arena i Sandviken. 100 procent fick uppdraget att producera en Aftermovie där Molly Sandén och Kulturskolan medverkade. 

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?