Menu

Film & Foto – Bra bilder och film som tar sig genom bruset


 

Vi hjälper dig att fånga ögonblicket med foto eller film. Vår fotograf eller filmare levererar innehåll som fångar åskådarens uppmärksamhet. Vi har en egen studio men vi tar även uppdrag ute på plats där ni befinner er


Hos oss på 100 PROCENT får du hjälp med helheten. Vi hjälper dig med foto, film och illustrationer men också att ta uppdraget från en idé till strategi, produktion, redigering och slutligen spridning av materialet.

Vad behöver du hjälp med?


 

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig i form av foto och film. Eller varför inte kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer?  

Fototjänster

Alla är fotografer idag, men alla bilder säger inte mer än tusen ord. Läs mer om våra fototjänster här. 

Läs mer

Filmproduktion

Film är helt oslagbart. Ingen annan kanal klarar av att förmedla så mycket känsla och fakta på kort tid.

Läs mer

Det senaste inom foto & film


Gavlegårdarnas 100-årsjubileum

Film

Gavlegårdarna berör minst 30 000 gävlebor varje dag och 2017 firar man 100 år. Det ville man fira med alla sina hyresgästen. Bland annat med en film som förmedlade utvecklingen fram tills idag.

Bilhörnan reklamfilm

Film

Bilhörnan ville skapa en reklamfilm i samband med en kampanj för nya Toyota C-HR. Resultatet blev en 15 sekunder lång reklamfilm som visas på TV4.

Sandvikens kommun, kulturskolan

Film

Stora och små musikhändelser utspelar sig på Göranssons Arena i Sandviken. 100 procent fick uppdraget att producera en Aftermovie där Molly Sandén och Kulturskolan medverkade. 

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?