Menu

Stärk varumärket genom att paketera budskapet på rätt sätt

Det digitala tar kanske mer plats i vår vardag men i många sammanhang är vanlig print fortfarande det bästa valet. Då krävs det att layout, text och bild sticker ut. Vi kan lösa de uppgifter som ni eller er verksamhet behöver.

Våra formgivare har lång erfarenhet och hjälper dig på resan till en färdig produkt som följer den grafiska profilen. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer och kan sätta oss bättre in i din verksamhet för att lättare skräddarsy lösningen för dig.

Vad behöver du hjälp med?


 

Det här är ett urval av vad vi kan hjälpa dig med inom print och paketering. Tveka inte att kontakta oss för prisförfrågan.

Annonser

Se till att synas i bruset bland andras budskap. Vi hjälper dig med allt från text- och bildredigering, till layout och förmedling till tryckeri.

Presentations­layout

Har du något viktigt att framföra eller presentera. Låt oss hjälpa dig med design av innehållet så det du vill förmedla når fram på ett effektivt sätt.

Förpackningar

Ge dina produkter ett unikt och attraktivt utseende så de inte väljer konkurrentens vara bredvid. Vi tar fram design till stort som smått.

Illustration & infografik

Som alternativ eller komplement till foto och film är illustrationer och infografik ett bra sätt att beskriva ett flöde eller lätta upp layout och design.

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?