Menu

Ändra uppgifter i Google My Business

Att marknadsföra företaget gratis via Google My Business blir allt mer populärt. Men hur gör du om era företagsuppgifter finns på Google men är felaktiga? Börja med att logga in på ditt Google My Business-konto. Välj sedan att redigera info. Följande ändringar är möjliga att redigera:

 

LäsGoogles guide hur du går tillväga för att verifiera och ändra företagsuppgifter


Företaget har flyttat och verifieringsinformationen skickas till gamla adressen Google

Har du problem med att ändra adressen till ditt företag samt att brevet från Google med verifieringsinformationen går till gamla postadressen som ni inte har tillgång till längre rekommenderar vi dig att logga in med det konto du hanterar ditt företag. Sök upp företaget med namn och adress. Begär därefter administratörsrättigheter och klicka på att anmäla ett problem. Fyll därefter i formuläret så bör du få hjälp av Google med ditt problem.

Läs steg för steg-guide hur du kommer vidare.


Någon annan har verifierat företaget på Google

Samma som exemplet ovan gäller om du behöver hjälp att ändra uppgifter och har glömt vilken som registrerat Google My Business-kontot. Följsteg för steg-guide hur du kommer vidare

Lycka till!

/100 procent media, hjälper företag att synas på Google, telefon 026-25 55 00

SEO

Om författaren

100 Procent

100 Procent är en fullservicebyrå som stöttar dig hela vägen. Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek. Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?