Menu

Trycksaksfrossa

Många vill tro att trycksakerna är döda, att tiden för tryckta medier är förbi och att webben och den digitala världen har fullkomligt övertag. I mångt och mycket stämmer det. Men trycksakerna är långt ifrån döda, utvecklingen går framåt och det trycks ju inte bara på papper...


Vi på 100 procent gillar att bli inspirerade och vidga vyerna för vad man kan göra på trycksaksfronten. Ibland snöar man in sig på de "vanliga" formaten A5 och A4, med det finns ju en uppsjö andra format som gör att varumärket sticker ut!

För några veckor sedan var vi i designteamet på studiebesök i Gävle och fick rundturer hos två av våra leverantörer; Gävle Offset och Backman Info.


Vi började hos Backman info där Patrik visade oss runt på reklamlagret och i maskinparken där det produceras allt från små klisterdekaler till stora utomhusvepor. Backman info erbjuder, förutom lagerhållning och distribution, ett högkvalitativt digitaltryck. Att trycka digitalt är bra om man vill trycka mindre upplaga, uppdatera trycksaken ofta samt slippa ha inaktuella broschyrer i förrådet.


Där man förr behövde stans skär "robotar" nu ut alla möjliga former med precision.


Papper, papper, Tina och Tina....


Martin och Jonas på Gävle Offset visade oss deras lokaler som rymmer både digitaltryck, offset tryck, bokbinderi, storformatsverkstad och distribution under samma tak. Vi fick bland annat se en ny pop-up-vägg men tillhörande podium-disk som man kan använda i både små och stora mässmontrar. Väggen består av flera roll-ups som man sätter ihop och kan böja till önskad form. Fiffigt tycker vi!


Pop-up-väggen som kan formas och breddas med flera Rollups.


T.v. En av våra kunders smidiga skyltar och t.h. kontroll av passmärken.

Båda studiebesöken var inspirerande oss och påminde oss att man kan trycka på mer än papper, varumärket kan synas på andra medier också: på magneter, klistermärken, dekaler, på golv, väggar, fönster, skyltar och andra displayprodukter både inomhus och utomhus – utan att dra iväg i budget.

De traditionella trycksakerna kan formas till okonventionella format och piffas till med stansning, lackning, foliering, laminering och utvik med mera. Bara fantasin sätter gränser...

Våra leverantörer håller högsta kvalité med snabba leveranser i tid - ofta med kort varsel utan problem, mycket flexibelt helt enkelt. Tillsammans med dem kan vi på 100 procent hjälpa er med allt från det lilla kontorstrycket till att skapa hållbara koncept för kampanjer och mässor.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

/Tina

Om författaren

100 Procent

100 Procent är en fullservicebyrå som stöttar dig hela vägen. Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek. Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?