Menu

Presentera ditt varumärke med en film

Film är ett effektivt verktyg för att snabbt skapa en visuell bild av det budskap man vill få fram. Här nedan är ett exempel på en informationsfilm för Ambulansproduktion AB som är specialiserade på storbilsambulanser, filmen som är länkad fokuserar på framkomlighet.

I denna film har vi på 100 procent media hjälpt till med idé, manus, filmning med drönare, GoPro samt Sony FS7 4K-filmkamera. Filmen används på deras hemsida och ger en visuell bild på hur bra storbilsambulanserna kan ta sig fram i svåråtkomlig terräng. I produktionen har vi blandat bilscener och intervjuer med ambulansskjutsköterskor.

Här ser vi en bild ”bakom kulisserna” på inspelningen med ambulanspersonalen där man förbereder intervjun.

Filmproduktion som engagerar en miljardpublik varje dag


Film är ett av de populäraste medier på Internet, filmdelningsplattformen Youtube engagerar en miljardpublik varje dag och genom att marknadsföra sig med rörlig bild kan man nå ut till sin målgrupp på ett effektivt sätt. På Youtube.com blir filmerna dessutom sökbara, även via Googles sökresultat, där de kan visas i en produktsökning. En bra film väcker känslor och fångar uppmärksamheten.

Under våra fototjänster hittar du filmproduktion vilket är ett bra sätt att presentera varumärket, en produkt, tjänst eller utbildning. Möjligheterna är många! Vi hjälper dig att ta fram informationsfilm, produktfilm, företagsfilm, utbildningsfilm och dokumentationsfilm. Vi har en egen studio i Sandviken och utrustning för att ta filmuppdrag runt om i hela Sverige. Film kan användas på många olika sätt och oavsett vad du vill ha så kan vi hjälpa till att ta fram idé, strategi, produktion, redigering och slutligen spridning av materialet.

Vi hjälper kommuner, organisationer, små och stora företag att nå ut med sitt budskap med filmproduktion till hemsida, sociala medier, kampanjer, mässor mm.

Ring oss för ett förutsättningslöst möte där vi pratar film. Telefonnummer 026 – 25 55 00

Om författaren

100 Procent

100 Procent är en fullservicebyrå som stöttar dig hela vägen. Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek. Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?