Menu

Blogg

I augusti 2016 slog Sandvikens centrums äldsta byggnad upp sina portar i ny skepnad. 100 procent var där och fotade den vackra miljön med spännande mix av gammal och modern design.  

Bumax AB är ett svenskt företag som har en historia som sträcker sig till 1600-talet. 100 procent fick äran att fotografera världens starkaste bult, som tillverkas av Bumax AB. 

Stora och små musikhändelser utspelar sig på Göranssons Arena i Sandviken. 100 procent fick uppdraget att producera en Aftermovie där Molly Sandén och Kulturskolan medverkade. 

Bilhörnan ville skapa en reklamfilm i samband med en kampanj för nya Toyota C-HR. Resultatet blev en 15 sekunder lång reklamfilm som visas på TV4.

Gavlegårdarna berör minst 30 000 gävlebor varje dag och 2017 firar man 100 år. Det ville man fira med alla sina hyresgästen. Bland annat med en film som förmedlade utvecklingen fram tills idag.

2008 i Gävle grundades Gefleborgs Flyttservice AB. Företaget drivs med ledorden service, kvalitet och trygghet. Vi på 100 procent fick uppdraget att fotografera personalen och resultatet blev en klassiskt men effektfull komposition.

Sökjätten Google har nu uppdaterat sin populära webbläsare Chrome till att varna användaren när en webbplats inte är säker.

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?