Menu

Blogg

Årets IT-Arena med Atea handlade om digitaliseringen och om det växande problemet kring IT-säkerhet.

Så här gör du om era företagsuppgifter finns på Google men är felaktiga. Börja med att logga in på ditt Google My Business-konto. Välj att redigera info.

SEO

Här får du konkreta tips och råd på hur du gör en marknadsplan. Ladda ner exempel på marknadsplan och aktivitetsplan. Lycka till.

Vi går igenom vad som krävs för att synas bättre på Google. Vi tar reda på vilken budget vi ska ha genom att använda budsimulatorn. Se hur du ska göra.

SEM

Många vill tro att trycksakerna är döda, att tiden för tryckta medier är förbi och att webben och den digitala världen har fullkomligt övertag. I mångt och mycket stämmer det. Men trycksakerna är långt ifrån döda, utvecklingen går framåt och det trycks ju inte bara på papper...

Google testar gröna annonsknappar i sökresultatet.
Hur kan det påverka era affärer?

SEO

Vi vill göra dig uppmärksam på detta och uppmanar dig att alltid vara försiktig med vilken e-post och vilka filer du öppnar. Här kommer fem tips på hur du kan skydda dig.

Film är ett effektivt verktyg för att snabbt skapa en visuell bild av det budskap man vill få fram.

Hej igen.

Nu till den tredje och sista delen i 100 procents webbtrendanalys för 2016. Här tänkte jag ge er lite handfasta tips för att lyckas med er marknadsföring på webben. Som i alla fall blir det bäst om man gör sin hemläxa, gör en plan, genomför planen och följer upp så att det kan bli ännu bättre nästa gång.

Jag fortsätter 100 procents webbtrendanalys för 2016 och den här gången tänkte jag berätta lite mer ingående kring trenderna för användarvänlighet och hur detta påverkar webbdesignen.
 
Vi får ofta kommentaren att webbsidor nu för tiden ser så tråkiga och likadana ut. ”kan man inte göra något snyggt och roligt istället?”

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?