Menu

Blogg

Sökmotoroptimera bilder, varför ska man göra det?
När en potentiell besökare söker efter en produkt eller tjänst kan det vara bra om en bild från ditt utbud visas. Du kanske säljer hus, då kan det vara bra att dina hus presenteras som bilder för den potentiella kunden.

SEO

Skapa tydliga relevanta namn på länkarna för din hemsida, är det bra?
Vad bör du tänka på och hur gör du när du ska uppdatera länkarna i 100 Procents publiceringsverktyg V3?

SEO

Vi presenterar vinnaren i vår orienteringstävling under Företagarforum den 1-3 oktober i Göransson Arena.

Vad bör man tänka på och vilka åtgärder bör man vidta?

Mina erfarenheter från tidigare mässor är att planeringen inför mässan är oerhört viktig för att få ett lyckat resultat.

Vi på 100 procent är redan full igång med planeringen och produktionen av vår monter till Företagarforum. Besök oss gärna plats D 4:12 i Göransson arena den 1-3 oktober!

Jag tänkte passa på och dela med mig av några praktiska tips till er som ska ställa ut. 

Vad blir effekten om du har en utmärkande position hos sökmotorerna (Till exempel Google, Bing, Ask m.fl.) för sökningar på produkter eller tjänster i din bransch?
Eller vänd på det, vad händer om er konkurrent har det?

SEO

IT-säkerhet är för många jämförbart med det oranga kuvertet. Det är viktigt men jag orkar inte sätta mig in i det. Vi vet att förnekelsen kan stå oss dyrt men ändå har vi inte förmågan att ta tag i frågan. Här kommer ett enkelt tips till ökad säkerhet och bättre minne.

​Spelplanen för marknadsföring förändras snabbt och obönhörligt. För tjugo år sedan kunde man vara ganska säker på att nå i princip alla genom att investera i TV-reklam och ett par tidningar. Dyrt, men förutsägbart och effektivt. Vi kunde i princip räkna ut hur försäljningen skulle öka av vår insats. Idag når man en bråkdel av svenska folket, oavsett storlek på annonsbudgeten.

Jag ska försöka beskriva det här med responsivitet mellan olika enheter. Du har ett fast format på din desktop, dvs datorskärm. Det finns flera olika format för skärmar, fyrkantiga rektangulära, etc. Det har nästan alltid varit så och något vi webbdesigners och utvecklare alltid ställts inför som ett litet dilemma.

En  bra bild säger mer är tusen ord. En dålig bild kan förstöra även den bästa berättelsen. Hur gör man då för att ta bra bilder?

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?