Menu

Blogg

Transparens är ett viktigt ord för oss som jobbar på 100 procent. Vi kör med öppna kort. Det är nog en viktig anledning till att våra kunder stannar hos oss och utvecklar samarbetet. Vi gillar att se dig växa och vill dela med oss av så mycket vi kan av vår kunskap för att hjälpa dig bygga ditt varumärke. Därför har vi skapat en sida där vi lägger ut tips och trix, idéer, våra senaste jobb och annat som kan vara av värde för dig.

Det här är del 2 av Sökmotoroptimering för nybörjare. Här går vi bland annat igenom vanliga nybörjarmisstag, hur du undviker dem samt var du ska placera sökorden, för bästa resultat. 

Det här inlägget handlar om SEO - sökmotoroptimering. Vi går igenom grunderna tillsammans. När du har läst klart kommer du att ha fått svar på helt avgörande frågor. 

Sommaren är här, och med den de vackraste månaderna för filminspelning. Den grönskande naturen fungerar utmärkt som kuliss. Ta del av tipsen som får dig att komma igång!

Här kommer 4 branschnyheter, samlade på ett ställe. SEO, poddbio, Blockets uppdatering och sociala medier! 

Det här är andra delen av 100 Procents trendspaning 2019. Läs första delen här.

Syftet med detta inlägg är att visa er vad vi står inför inom marknadsföring och digitala kanaler under 2019. Här listar vi tipsen!

Att få sin hemsida hackad kan skapa många problem för både privatpersoner och företag. Har du koll på säkerheten?

De allra flesta företag och organisationer som har någon form av digital närvaro brukar börja med en hemsida. Vissa väljer att komplettera, eller ibland till och med ersätta den traditionella hemsidan, med en företagssida på Facebook. 

 

I det här inlägget tänkte jag att vi skulle närma oss content. När jag berättar att jag arbetar med content marketing får jag i 9 av 10 fall frågan ”Och det betyder?” Så vi börjar där.

Vill du öka trafiken till din hemsida? Se till att din hemsida är sökordsoptimerad, med relevanta begrepp för din marknad. Då kommer den rankas bättre i sökmotorerna.

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?