Menu

Blogg

Transparens är ett viktigt ord för oss som jobbar på 100 procent. Vi kör med öppna kort. Det är nog en viktig anledning till att våra kunder stannar hos oss och utvecklar samarbetet. Vi gillar att se dig växa och vill dela med oss av så mycket vi kan av vår kunskap för att hjälpa dig bygga ditt varumärke. Därför har vi skapat en sida där vi lägger ut tips och trix, idéer, våra senaste jobb och annat som kan vara av värde för dig.

Sommaren är här, och med den de vackraste månaderna för filminspelning. Den grönskande naturen fungerar utmärkt som kuliss. Ta del av tipsen som får dig att komma igång!

Här kommer 4 branschnyheter, samlade på ett ställe. SEO, poddbio, Blockets uppdatering och sociala medier! 

Det här är andra delen av 100 Procents trendspaning 2019. Läs första delen här.

Syftet med detta inlägg är att visa er vad vi står inför inom marknadsföring och digitala kanaler under 2019. Här listar vi tipsen!

Att få sin hemsida hackad kan skapa många problem för både privatpersoner och företag. Har du koll på säkerheten?

De allra flesta företag och organisationer som har någon form av digital närvaro brukar börja med en hemsida. Vissa väljer att komplettera, eller ibland till och med ersätta den traditionella hemsidan, med en företagssida på Facebook. 

 

I det här inlägget tänkte jag att vi skulle närma oss content. När jag berättar att jag arbetar med content marketing får jag i 9 av 10 fall frågan ”Och det betyder?” Så vi börjar där.

Vill du öka trafiken till din hemsida? Se till att din hemsida är sökordsoptimerad, med relevanta begrepp för din marknad. Då kommer den rankas bättre i sökmotorerna.

Det är ingen idé att lägga ner tid och pengar på mätning om man inte är beredd på att resultatet kräver förändring. Om ni är beredd på ett förändringsarbete, då är ni redo att använda mätning som verktyg.

Har du också stenkoll på sociala medier? Idag har de flesta konton på åtminstone Facebook och Instagram. Några ord och en bild, sedan publicering. Lätt. Eller?

Hör av dig!

Din marknadsföring förtjänar vår hundraprocentiga kärlek.
Vi pratar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig nå dina mål. Så vad säger du, ska vi ses på en första dejt?